Skip to content

Hello World – askel kohti oppivaa otetta sosiaalisessa mediassa.

14.1.2011

Ensimmäistä blogikirjoitusta aloittaessa voi olla kahdenlaista ongelmaa. Toisaalta tuntuu, että mikä olisi sitä olennaista blogaamista ja toisaalta taas miettii mitä kaikkea siitä kaikesta olennaisesta toisi muiden tietoisuuteen.

Perustan tämän blogin kehittääkseni itseäni opettajana muuttuvassa TVT -kentässä. Jos joku muu saa blogini avulla jotain uutta näkökulmaa asioihin, niin se katsottakoon tavoitteiden ylittämiseksi. Ensimmäisenä vuotena tulen paljolti keskittymään oman TVT -taitotason varmistushankkeeni asioihin, mutta varsinaisena tavoitteenani on olla kehittämässä tulevaisuuden pedagogiaa sosiaalisessa mediassa ja erilaisissa TVT -muodoissa.

Samalla kun hyppää mukaan sosiaalisen median maailmaan tulee luoneeksi omaa sähköistä identiteettiään. Voisi kuvitella, että tulevaisuudessa se millainen jälki sinusta jää internetin palveluihin nousee merkittävään rooliin. Työnantajat ja yhteistyökumppanit näkevät suhteellisen pienellä vaivalla asiantuntemuksesi tason ja käyttäytymisesi laadun. Se millaista viestiä siellä jakaa, ei olekaan enää ihan merkityksetöntä. Tästä alkaa uusi askel kohti sosiaalisen median hyödyntämistä ja omaa sähköisen identiteetin rakentamista.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 14.1.2011 9.54

    Tervetuloa mukaan blogimaailmaan! Tästä se lähtee, kun ratkaiseva ensimmäinen askel on otettu. Tsemppiä ja mukavia kirjoitushetkiä!

  2. Timo Ilomäki permalink
    14.1.2011 10.01

    Hienoa Sickness, seuraamme Puustisen kanssa perässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: